Zbrusu nové události

Poeta podzim posadil děti zpět do školních lavic, aby mohl vyzdobit svůj chrám všemi barvami a pozvat nás do něj. Dny se sice krátí, ale nám myslivcům prodlužující se noc nevyhání úsměv z tváří. Máme za sebou jelení říji a ty další nás čekají… 

A nejen to – můžeme se těšit na odměnu za celoroční práci – společné lovy. Na nich si nejen zalovíme, ale také si se starými přáteli vyměníme zážitky a novinky z předešlého roku, a další nové získáme. Pro některé z nás je motivací právě toto, pro jiné jsou naháňky a hony zdrojem příjmu do spolkové pokladny a další se rádi podívají do jiných revírů. Na všechny jsme mysleli, když jsme pro letošní sezónu vylepšovali funkce Hunterry.

Právě nabídku (společných) lovů jsme ještě zdokonalili. Do webového rozhraní přibylo několik nových funkcí, které pomohou nejen pořadatelům, ale i zájemcům o účast. Pořadatelé mohou nyní zadat cenu (a měnu) za účast na události, a číslo účtu. Pro každého zájemce, kterému potvrdí organizátor účast, Hunterra automaticky přiřadí variabilní symbol, který může následně použít při platbě. 

Pořadatel si pak bude moci snadno spárovat platbu na účtu s účastníkem lovu a přímo v Hunterra označit, že již platba proběhla. Na první pohled tak uvidí účastníky, kteří již zaplatili (označené zelenou barvou). O potvrzení platby a rezervaci loveckého místa je zájemce automaticky vyrozuměn e-mailem. Stejně tak platební instrukce vidí nejen v detailu události, ale Hunterra mu je automaticky pošle mailem.

Pro příští rok připravujeme ještě jedno vylepšení – platební bránu. Díky ní bude moci zájemce zaplatit rovnou na portálu Hunterra a potvrzení o platbě bude vyznačeno automaticky – bez nutnosti manuálního zásahu.

Druhou novinkou je možnost vyplnit instrukce k lovu a odkaz na vlastní pravidla účasti. Instrukce k lovu se zájemci přijatému k účasti na události zobrazí v jejím detailu (v Hunterra), a přijdou mu také e-mailem spolu s platebními instrukcemi. To se hodí zejména v situacích, kdy organizátor chce hromadně informovat všechny účastníky o organizačních podrobnostech, ale nepřeje si jimi zatěžovat neregistrované uživatele. Pokud pořadatel navíc vyplní odkaz na vlastní podmínky účasti, Hunterra bez jejich akceptace nedovolí zájemci přihlásit se na událost. Pořadatel ta bude mít jistotu, že se s nimi zájemce seznámí ještě před účastí na události.

A konečně – rozhodne-li se pořadatel lovu zájemcovu účast na události odmítnout, může přidat odůvodnění, které se objeví v notifikaci zájemce.

 

Všechny ostatní funkce a pravidla zůstávají stejná. Věříme, že Vás nové funkce potěší a přejeme lovu zdar!