Změny v předplatných

Jak již dlouho dopředu avizujeme na našich stránkách, bude od roku 2024 verze zdarma limitována počtem honiteb a jejich členů. Pokud bude uživatel Free verze potřebovat více než 1 vlastní mapu a přístup do více než celkem třech map, bude tu pro něj verze PREMIUM. Tato verze také nebude omezena počtem členů v jedné honitbě. Počet událostí a jejich účastníků zůstává ve Free verze zatím zcela neomezený! Do PREMIUM verze nově přibývají spolu s dynamickými vzdálenostními kruhy také další nástroje pro měření vzdálenosti a plochy.

Cena PREMIUM verze s novými funkcemi se od nového mysliveckého roku zvyšuje na 899 CZK ročně – tedy na méně než je výkupní cena 30kilového prasete 🙂 

Těm, kteří další funkce nepotřebují, přinášíme zcela nové předplatné STAFF. Program STAFF nejen že odstraňuje z aplikace reklamy, ale zavádíme ho také pro ty, kteří potřebují Hunterru používat komerčně (podle odst. 6. článku III Obchodních podmínek je možné Free verzi používat jen pro nekomerční účely). Tento program můžete mít za 250 CZK ročně. Tedy opět za lidovku – za jedno pivo kvartálně!

Z nabídky také zcela zmizí čtvrtletní předplatné. V obou programech zůstane pouze měsíční a roční varianta.

A poslední novinkou je možnost zakoupení roční licence agendy pro hospodáře. Veškeré funkce, které si budeme v průběhu mysliveckého roku představovat (zejména na webu), budou v této licenci dostupné pro jednu honitbu za 3.490 CZK ročně.